Sakk siker

Örömteli levelet kaptunk, szívből gratulálunk Emesének!

 

"Örömmel tájékoztatom, hogy iskolájának tanulója Kövesdy Emese / osztályfőnöke : Molnár Andrea tanárnő / 2022 áprilisa óta a József Attila Művelődési Központ által biztosított kitűnő körülmények között gyakorolja a sakk játék rejtelmeit.

Megítélésem szerint alkalmassá vált, hogy tudását verseny körülmények között kipróbálja, melyhez szülei hozzájárultak.

2022 október 16-án a Grund 64 által szervezett SAKK SULI KUPA 2. fordulójában mutatkozott be a legfiatalabbak, „A „ csoportos küzdelmeiben.

Maga a verseny, az első „ éles „ küzdelem kissé elbizonytalanította, de az első parti után ezt ki tudta zárni társai segítségével, kitűnő játékkal, a megszerezhető 7 pontból 4 pontot elérve az „A” csoport leány kategóriájában első helyett szerzett.

Teljesítményére azért is hívom fel a figyelmet, mert megítélésem szerint szorgalmas munkájának eredményeként a korosztályos SAKK DIÁKOLIMPIA küzdelmeiben sikeresen tudja iskoláját képviselni.

Jelen levelem mellé csatolom a csapat és az érmesek fényképét, köztük Kövesdy Emeséét, aki a csapat egyenértékű tagjává vált a verseny alatt.

A négy érmes versenyző / 3 arany és 1 ezüst érem boldog tulajdonosai / fényképükkel – mely 30 napig látható lesz a Művelődési Központ aulájában – köszönik meg a Művelődési Központ segítségét, mely az órák megtartása és a nyugodt körülmények biztosításában is megmutatkozik."

 

Tisztelettel:

Rosta László sk.

sakk oktató

 

Képgaléria