Iskolai foci - Eötvös SE

Kedves Szülők!

 
Ahogy már bizonyára a hírekből többen hallották, sajnos ismét változást kell bejelentenünk a iskolai focifoglalkozásokkal kapcsolatban. A hatályos kormányrendelet szerint az iskolában semmilyen szakkört, foglalkozást nem lehet jelenleg tartani, ezért a meghirdetett iskolai edzéseket sajnos nem tarthatjuk meg.
 
Egyesületünk abból a szempontból kicsit szerencsésebb helyzetben van, hogy az Angyalföldi Sportközpontban ( Budapest, XIII. Rozsnyay u. 4.) amúgy is tartunk fociedzéseket az Eötvös iskolában tanuló diákoknak. A sporttelep az iskolától gyalog 5-10 percre van, így könnyen elérhető. Erre az átmeneti időszakra, amíg nem térhetünk vissza az iskolába, lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy a gyerekek ott kezdjék el, illetve folytassák az iskolai focit, saját választás szerint heti egy-két vagy akár három alkalommal.Akik jól érzik magukat nálunk, és szeretnének komolyabban foglalkozni a focival, azokat még versenyeztethetjük is.
 
Időpontok:
Kedd- Szerda- Csütörtök 16:30-17:30-ig 
Az edzéseket két UEFA licences edzőnk tartja korosztályonként külön-külön.
Árak: heti egy edzésen való részvétel: 3.500,- Ft/hó
heti két edzésen való részvétel: 5.000,- Ft/hó
heti három edzésen és versenyeken való részvétel: 10.000,- Ft/hó
 
Mindenféleképpen javasoljuk, hogy gyertek ki legalább egy alkalommal egy próbaedzésre, mert nagyon fontos lenne, hogy a gyerekek rendszeresen mozogjanak. 
 
Várunk mindenkit szeretettel. 
Akinek a fenti megoldás nem megfelelő, de már fizetett havidíjat, azoknak természetesen visszautaljuk a kapott összeget.
 
Lehetőség szerint kérem, hogy legyenek kedvesek mielőbb visszajelezni.
 
Köszönettel,
 
Nyúl László
Eötvös SE
06/30-2768535