Össze-vissza mesék

Az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház pályázatára nagyon sokan jelentkeztek iskolánkból. Az elhozott helyezéseken felül igazi meglepetés és életre szóló emlék ez a gyönyörűen kivitelezett mesekönyv, amelyet minden benne szereplő tanulónk ajándékba kapott.

Körtvélyessy Csongor, Solymosi Balázs Hangyafoci c.meséje (II. helyezés), Fügedi Patrik, Kupsza Márk és Kovács Benedek Kalandos nap c. meséje (III. helyezés), Polyák Gergő , Fehér Szabolcs A madártoll és a hintó c. meséje (III. helyezés) Soponyai Vince, Szilágyi Anna Az Én hóemberem c. meséje (illusztrációs különdíj), Machalik Kristóf, Pozsgai Máté Villám Vili, az árammanó (illusztrációs különdíj) szerepel az illusztrációkkal együtt a könyvben. A gyerekek a 2. c osztály tanulói.

Gratulálunk!

Részlet a bevezetőből:

"Ez most már nem "össze-vissza" mese. Ez a valóság maga. Olyan nagyon jól sikerültek a mesék, rajzok, hogy érdemesnek gondoltuk a megjelentetésüket egy összegyűjtött aprócska füzetben.

Nem változtatva semmit azon, amit a pályázatunkon résztvevő gyerekek írtak, rajzoltak.

Hogyan is tehetnénk? Hiszen azok, akik nekifogtak, megírták, megrajzolták, mára már jogi személyekké, kerületszerte híres írókká és képzőművészekké lettek.

Műveiket a Magyar kultúra napján, a Gálaműsorban bemutattuk a közönségnek. Nagy siker volt. Reméljük, hogy az a kiadván is azzá válik majd idővel."