Tankerületi online beiskolázási fórumok

A Tankerületi Központ fórumot szervez az általános iskolát a jövő tanévben kezdő gyermekek szülei számára, melyet a járványügyi helyzetre való tekintettel ONLINE formában rendeznek meg a Microsoft Teams felületén.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A belépéshez szükséges linket a sikeres regisztrációt követően küldik meg a megadott e-mail-címre. Egy online értekezletre legfeljebb 90 fő regisztrációját tudjuk fogadni, de szükség esetén újabb időpontokat hirdetünk meg ugyanitt a honlapunkon.

A regisztrációhoz szíveskedjen megadni azt az e-mail-címet, amin keresztül csatlakozni szeretne az online Beiskolázási Fórumra, valamint a választott időpontot: elsosleszek@kptk.hu

 

Időpontok:

  • február 21. hétfő 17 óra
  • február 23. szerda 17 óra
  • február 28. hétfő 17 óra
  • március 2. szerda 17 óra

A rendezvény plakátja a csatolmányból tölthető le.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak.  

(Technikai információ: A regisztráció visszaigazolása nem azonnal történik, valamint egyes levelezőrendszerek esetenként a visszaigazoló e-mailt automatikusan a levélszemét "SPAM" mappába helyezhetik, ezért érdemes ott is megnézni, ha a regisztrált időpontot megelőző napon még mindig nem érkezett volna meg a belépéshez szükséges linket tartalmazó levél.) 

 

Fájlok

Plakát_2022-2023 tanév_online beiskolázási fórum.pdf (539 KB)
LetöltésMegnyitás